Sinds 1994 specialist in Inhouse Services

Het inzetten van veel flexmedewerkers kan een hoge werkdruk met zich meebrengen. Het tegenovergestelde wilt u bereiken: rust in het bedrijfsproces. Als topspeler biedt Timing Incompany Services uitkomst. Deze specialistische dienstverlening - ook wel bekend als inhouse services - is gericht op:

  • Bedrijven in de logistieke, administratieve en industriële branche. 
  • Organisaties met meer dan 50.000 flexuren per jaar. 
  • Bedrijven met een beperkte diversiteit aan functies op (V)MBO niveau.

Voor deze organisaties coördineert Timing Incompany Services al sinds 1994 het hele proces rondom flexarbeid.

Incompany Services wordt vertegenwoordigd door een Project Intercedent; een expert die exclusief aan uw bedrijf toegewezen wordt. U, als klant, heeft veto als eindbeslisser welke Project Intercedent aan uw bedrijf wordt toegewezen. Deze Intercedent monitort uw bedrijfsproces niet van een afstand, maar vanuit een kantoor binnen uw organisatie.

Krachtige combinatie
Naast een kantoor binnen uw organisatie, valt de incompany onder de eindverantwoordelijkheid van de reguliere Timing vestiging. Een logische consequentie hiervan is een nauwe en succesvolle samenwerking tussen beiden. Planningen worden zo voortdurend vanuit twee locaties compleet gemaakt.

U doet zaken met de door u geselecteerde Project Intercedent en profiteert van het specialisme én de mogelijkheden van zowel de reguliere Timing vestiging als Incompany Services. Een krachtige combinatie! Door deze werkwijze is 100% flexlevering gegarandeerd en kunt u zich concentreren op úw core business. Dragend voor een succesvolle samenwerking zijn de collega's van de reguliere Timing vestiging en de specialisten van Timing Incompany Services. Met hun kennis, ervaring en mogelijkheden bevorderen zij het succes van de Project Intercedent en daarmee úw Incompany. Deze krachtige drie-eenheid stuwt uw organisatie omhoog.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.