Service Center

Om een optimale invulling van uw planning te verzorgen biedt Timing een 24-uur service aan in de vorm van het Timing Service Center. Het Timing Service Center bestaat uit een intensief getraind team van Timing Telecedenten en is erop gericht om buiten kantoortijden ontstane personeelsvraagstukken direct aan te pakken. Dit is mogelijk doordat gebruik gemaakt wordt van een vaste pool van flexkrachten en door een nauwe samenwerking tussen het Service Center en de reguliere Timing vestiging. De Timing Telecedenten zijn dan ook volledig op de hoogte van de begin- en eindtijden van de dienst, de ingeplande flexkrachten en de eventuele reservekandidaten per dienst. Zo is het mogelijk om snel uw behoefte aan extra of vervangend personeel op te lossen. 

Het Service Center van Timing
Het Service center is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 06.00 uur en 08.30 uur en tussen 17.30 uur en 23.30 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen is het Timing Service Center geopend van 06.00 uur tot 23.30 uur. Om een zo goed mogelijk beeld van uw organisatie te verkrijgen, worden een aantal Telecedenten binnen uw bedrijf rondgeleid door de Intercedent(e) waardoor zij in staat zijn snel en beter in te kunnen spelen op uw vraag.

Wilt u weten wat het Timing Service Center voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of loop eens binnen in een van onze vestigingen.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.