Opleiden

De behoefte aan gekwalificeerde arbeidskrachten neemt de komende jaren toe, terwijl het aantal beschikbare arbeidskrachten af zal nemen. Het is daarom belangrijk, om in een vroeg stadium potentiële arbeidskrachten te werven, op te leiden en te binden. Daarnaast veranderen de taken en benodigde kwalificaties van werknemers sneller dan voorheen. Het opleiden van personeel is daarom een zeer belangrijke factor voor de continuïteit van uw organisatie.

Timing biedt verschillende mogelijkheden om flexkrachten op te leiden. U kunt hierbij denken aan een kortlopende cursus, het afnemen van professionele testen (assesments) of zelfs een erkende MBO opleiding. Een cursus of opleiding van via e-learning, bij u op locatie of klassikaal georganiseerd worden. Wilt u niet alleen flexkrachten hiervan gebruik laten maken, maar ook uw vaste medewerkers, dan gaan we hierover graag met u in gesprek.

Opleiding op maat
Om het kennisniveau van uw personeel op peil te houden en moeilijk vervulbare vacatures te vervullen, kan een BBL traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) voor uw flexwerkers een goede oplossing zijn. Ze leren het vak door een combinatie van leren en werken: één dag per week in de schoolbanken en vier dagen bij u op de werkvloer. Tijdens deze werkdagen is de flexkracht werkzaam in de functie waarvoor hij of zij is aangenomen en wordt opgeleid. Dit is kenmerkend voor een BBL opleiding. Naast de bestaande opleidingen kunnen er maatwerkopleidingen aangeboden worden. Zo bent u zeker van kwalitatief goed personeel!

Wilt u meer weten over de opleidingsmogelijkheden binnen Timing? Neem dan contact met ons op.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.