Contracting

Timing projecten neemt de leiding en toezicht over van de (deel)processen binnen uw bedrijfsvoering. Dit kunnen tijdelijke, maar ook structurele processen zijn. Dat betekent dat Timing projecten met u een resultaatovereenkomst aan gaat. Met andere woorden: de gehele planning, personele invulling en aansturing, inzet van middelen en het productieresultaat van het bedrijfsproces is de verantwoordelijkheid van Timing projecten. De resultaatafspraak wordt met u overeengekomen binnen de vastgestelde kwaliteitsnormen en levertijden.

Waarom Timing projecten?
Door de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van uw (deel)processen over te laten aan Timing projecten, kunt u focus leggen op uw core-business. U bespaart direct op de inzet van leiding en toezicht en overheadkosten. Onze prijsstelling is gebaseerd op het resultaat (de aantallen product of een eindresultaat), waardoor de kostprijs van het product helder is.

Is uw interesse gewekt? Aarzel niet om contact op te nemen.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.