EU Services

Al jaren voorziet Timing haar opdrachtgevers van Poolse flexkrachten. Deze Poolse medewerkers zijn in Nederland zeer gewenste arbeidskrachten. Niet vreemd! Want het zijn medewerkers met een goede instelling, hoge arbeidsproductiviteit en betrouwbaarheid. Timing heeft onder Poolse werknemers een sterk imago. Door dit sterke imago en goede samenwerking met ons vestigingsnetwerk, beschikken we over een uitgebreid netwerk van Poolse flexkrachten. Zo bent u zeker van betrokken medewerkers en garanderen wij u een lage uitstroom van Poolse flexkrachten.

klantervaring Rentokil Hygiene
Rentokil Hygiene is een klant van Timing EU Services en staat bekend als expert op het gebied van hygiënisch en technisch onderhoud. Voor een grote opdracht aan boord van een schip in Rotterdam schakelde Rentokil Hygiene de expertise van Timing in. Lees hieronder meer over de ervaring van onze klant.

Quote Rentokil - EU Services.png

Wilt u meer weten over (de voordelen van) Timing EU Services? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactbutton.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.