Werving & selectie

Timing bemiddelt in de meest uiteenlopende banen in alle marktsectoren. Wij bieden u een unieke dienst: werving & selectie van ‘doeners’. Uitvoerende medewerkers (met werkervaring) tot MBO+ niveau in diverse branches.

Werving & selectie via Timing
Verzorgt Timing de werving en selectie, dan durven we best te beweren dat we kandidaten net zo zorgvuldig screenen en evalueren als u. Zo zijn we in staat om een optimale match te maken tussen uw wensen en die van de kandidaat. Met ruim 53 vestigingen op A-locaties en jarenlange ervaring, beschikt Timing over een uitgebreid netwerk van potentiële werknemers. Hieruit hebben we een speciale selectie gemaakt van kandidaten die graag een (andere) vaste baan willen. Gemotiveerde kandidaten die sterk zijn in het zogenaamde ‘doen-werk’. Uitvoerende medewerkers tot MBO+ niveau in diverse branches die  vaak in de praktijk hun waarde al hebben bewezen. Kandidaten die we kennen, waar we van op aan kunnen en waarvan we weten dat ze een goede aanvulling zijn op uw organisatie.

We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.