Detacheren

Als ondernemer wilt u alert kunnen reageren op ontwikkelingen in de markt en veranderingen in uw organisatie. Veranderingen als een structurele toename van de vraag of een langdurig zieke medewerker bijvoorbeeld. U wilt er zeker van zijn dat de medewerker die u aanneemt om uw organisatie te ondersteunen, niet van het ene op het andere moment kan stoppen. Toch is het aanbieden van een vast contract voor uw organisatie niet rendabel.

Detacheren via Timing
Werken met detacheringsmedewerkers is de ideale oplossing. U combineert de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting tijdens een afgesproken contractperiode. Bij een detacheringscontract is Timing formeel gezien de werkgever: wij lenen de flexkracht voor langere tijd aan u uit. Dit biedt u het voordeel van een ‘vaste’, betrokken medewerker. En de nadelen van een vast dienstverband zoals vaste lasten, administratieve handelingen en de risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid zijn onze verantwoordelijkheid.

Graag vertellen we wat we voor úw organisatie kunnen betekenen!
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.