Waarom Timing

Timing uitzendteam B.V. is onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. Ruim vijftien jaar na onze start op de flexmarkt, zijn we nog steeds volop in beweging. Met inmiddels 51 vestigingen, meer dan 500 medewerkers en tientallen Incompany vestigingen, staat Timing in de top vijf van grootste uitzendorganisaties. Arbeidsbemiddeling moet altijd op úw wensen aansluiten. Daarom heeft Timing als landelijke speler op de arbeidsmarkt, een veelzijdige dienstverlening. Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services is wat we doen. Zo kunnen we in uw totale personeelsbehoefte voorzien. We zijn gespecialiseerd in het zogenaamde ‘doen-werk'. Uitvoerende banen tot MBO+ niveau in diverse branches.

Maar Timing gaat verder dan alleen arbeidsbemiddeling. We denken mee over uw totale personeelsvraagstuk. Op grond van onze ervaring vertellen wij hoe we de dingen zien. En adviseren we u over hoe het beter kan. Zo komen we samen tot de beste oplossingen.

Werkwijze Timing
We zijn een platte organisatie die bol staat van ontwikkelingen. We kennen een stevige resultaatgerichte werkmentaliteit, maar wat ons vooral onderscheidend maakt is de manier waarop we werken. Timing staat voor open, betrokken, no-nonsense, teamplayer en eagerness. Onze cultuur treft u niet alleen aan in onze dienstverlening, ook onze medewerkers selecteren we erop. Zo stimuleren we onze medewerkers voor het indienen van verbetervoorstellen en krijgen ze alle ruimte voor eigen initiatief. Passen we onze dienstverlening aan op uw openingstijden, investeren we flink in scholing van onze medewerkers, voeren we structureel verbeteronderzoeken uit. En introduceren we innovatieve instrumenten waarmee we inspelen op de laatste ontwikkelingen in de (flex)markt.

Wilt u onze organisatie en dienstverlening leren kennen, dan gaan we graag een persoonlijk gesprek met u aan. We zijn nieuwsgierig naar u, uw organisatie en uw personeelsvraagstukken.

Asito, Timing, Persoonality, TSN, Zorgwerk, AAFM, Faveo, TSN Groningen Holding en iemand vormen samen de ADG dienstengroep. Negen zelfstandige ondernemingen die organisaties en mensen met werk, zorg en wonen ondersteunen.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.