Opleidingen

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen door nieuwe kennis op te doen of wil je doorgroeien in je vakgebied, dan ben je bij Timing aan het juiste adres. Wij vinden niet alleen de juiste baan voor je, maar investeren ook in je toekomst door middel van trainingen en opleidingen.

Opleiding op maat
Je kunt via Timing op verschillende manieren werken aan je ontwikkeling. Zo kunnen we samen met jou een test afnemen waarmee we bijvoorbeeld ontdekken welke capaciteiten je beheerst. Je kunt snel nieuwe vaardigheden leren door het volgen van een cursus. Of je kunt zelfs je MBO diploma halen terwijl je werkt via een BBL traject (Beroeps Begeleidende Leerweg). Je leert het vak door een combinatie van leren en werken. Je gaat één dag per week naar school en je werkt vier dagen. Tijdens je werkdagen werk je in de functie waarvoor je wordt opgeleid. Zo leer je niet alleen veel over het vak dat je leuk vindt, maar doe je ook direct werkervaring op

Je kunt zowel online studeren als klassikaal onderwijs volgen en je mag er van uit gaan dat je altijd in je eigen regio examen doet. Wil je direct weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt.
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.