Timing Jobmail

Ontvang de nieuwste banen per mail!

 

Kun je op dit moment geen geschikte functie vinden? Maak dan een zoekprofiel aan en ontvang de nieuwste banen automatisch in je mailbox! Zo weet je precies welke nieuwe vacatures er zijn. En ontvang je alleen díe vacatures die voldoen aan de door jou opgegeven zoekopdracht.

Werken in een winkel?
Wil jij werken in een winkel? Als winkelmedewerker ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Zie jij je klanten graag elke dag weer met een glimlach de winkel uitlopen? Solliciteer dan direct op deze vacatures via onze website.  

Werkassistent, de banen komen naar je toe!
Wil je extra hulp voor het vinden van een leuke baan? De Timing app ‘Werkassistent’ helpt jou met het vinden van een passende baan. Op basis van jouw Facebook profiel en likes gaat de Werkasistent voor jou aan de slag. Je kunt dagelijks berichten ontvangen met daarin de nieuwe vacatures. het werk komt dus letterlijk naar je toe, waardoor je niet zelf op zoek hoeft. Handig toch?!
Dowload de app nu gratis voor iPhone en Android

   

Altijd als eerste het laatste nieuws van Timing?

       
Deel deze pagina:

Wij gebruiken cookies voor het optimaal functioneren van deze website. Lees onze privacy statement voor meer informatie.